Η FLY BALLOONS ιδρύθηκε το 2004 έπειτα από την ανάγκη της αγοράς για καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών όσον αφορά το μπαλόνι και το αέριο ήλιον. Ήταν η πρώτη εταιρεία μπαλονιών που έφερε ένα νέο είδος μπαλονιών στην Ελλάδα, τα BUBBLES, με αποκλειστική συνεργασία με την αμερικανική TK INNOVATIONS, προτού περάσουν στα χέρια της QUALATEX.
Πρωτοπόρος και στα HOVER UFO. Ένα ειδικού τύπου μπαλόνι-παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.

Η FLY BALLOONS αντιπροσωπεύει την γερμανική EVERTS BALLON σε μπαλόνια, την αμερικάνικη WESTERN ENTERPISES στον εξοπλισμό των φιαλών ηλίου και την αμερικανική AIR PRODUCTS στο αέριο ήλιον. Διανέμει επίσης μπαλόνια και εξοπλισμό όλων των γνωστών εταιρειών όπως QUALATEX, ANAGRAM, BELBAL, PREMIUM ACCESSORIES, HI FLOAT κ.α.

Η μοναδική Ελληνική εταιρεία εισαγωγής εμφιάλωσης και διανομής Αερίου Ηλίου.
Η μοναδική Ελληνική εταιρεία κατασκευής, επισκευής προϊόντων και εξοπλισμού όπως ηλεκτρονικοί μετρητές μπαλονιών Sizer, Ρυθμιστές Ηλίου για τις φιάλες.

Η εταιρεία μας δημιουργεί ΝΕΑ πρότυπα στον κλάδο των μπαλονιών αφού στοχεύει στον συνεχή εμπλουτισμό των προϊόντων της με νέα πρωτότυπα μπαλόνια και σχέδια δημιουργώντας συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο του μπαλονιού.

Η FLY BALLOONS εξοπλίζει:
Καταστήματα με μπαλόνια για διακοσμήσεις
Ανθοπωλεία
Καταστήματα είδη δώρων
Καταστήματα με είδη γάμων και βαπτίσεων
Παιδότοπους
Διακοσμητές
Κλόουν

Βρισκόμαστε συνεχώς σε εγρήγορση και πάντα πρωτοπόροι, ακούμε τις ανάγκες των πελατών μας και τις προτιμήσεις τους, είμαστε δίπλα στα προβλήματά τους και μαζί δημιουργούμε ένα επιτυχημένο κατάστημα για τον κάθε κλάδο.
Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου