Μενού
Καλάθι

Αέριο ήλιο

Φιάλη ηλίου μιας χρήσης Φιάλη ηλίου μιας χρήσης
-9 %
Κατασκευαστής: Worthington Industries Κωδικός: ΒΤ50
Η αυθεντική φιάλη Balloon Time κατασκευάζεται στην Ευρώπη (Στο εργοστάσιο της Worthington στην Πορτογαλία) και έχει όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την ασφάλεια κατά την χρήση και την αποθήκευση της.Περιέχει και φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά.Μιας χρήσης σημαίνει ότι όταν τελειώσε..
50,00€ 55,00€
Κωδικός: HE05
Η φιάλη προσφέρεται ΜΟΝΟ με την μορφή ενοικίου και δεν πωλείται.ΕΓΓΥΗΣΗ ΦΙΑΛΗΣ & ΡΥΘΜΙΣΤΗ: 100€ΕΝΟΙΚΙΟ 1ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ : ΔΩΡΕΑΝΕΝΟΙΚΙΟ κάθε επόμενης εβδομάδας: 5€/εβδομάδαΔιαδικασία παραλαβής:έρχεστε στις εγκαταστάσεις μας ΠΑΝΤΑ κατόπιν συνεννόησης για να υπάρχει διαθεσιμότητα , δίν..
45,00€
Κωδικός: HE08
Η φιάλη προσφέρεται ΜΟΝΟ με την μορφή ενοικίου και δεν πωλείται.ΕΓΓΥΗΣΗ ΦΙΑΛΗΣ & ΡΥΘΜΙΣΤΗ: 150€ΕΝΟΙΚΙΟ 1ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ : ΔΩΡΕΑΝΕΝΟΙΚΙΟ κάθε επόμενης εβδομάδας: 5€/εβδομάδαΔιαδικασία παραλαβής:έρχεστε στις εγκαταστάσεις μας ΠΑΝΤΑ κατόπιν συνεννόησης για να υπ..
60,00€
Κωδικός: HE20
Η φιάλη προσφέρεται ΜΟΝΟ με την μορφή ενοικίου και δεν πωλείται.ΕΓΓΥΗΣΗ ΦΙΑΛΗΣ & ΡΥΘΜΙΣΤΗ: 170€ΕΝΟΙΚΙΟ 1ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ : ΔΩΡΕΑΝΕΝΟΙΚΙΟ κάθε επόμενης εβδομάδας: 5€/εβδομάδαΔιαδικασία παραλαβής:έρχεστε στις εγκαταστάσεις μας ΠΑΝΤΑ κατόπιν συνεννόησης για να υπ..
125,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου