Μενού
Καλάθι

Γάμος

Κωδικός: 41767
Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεστε για να γεμίσετε το συγκεκριμένο μπαλόνι.Αν θέλετε να σας φουσκώσουμε εμεί..
3,70€
Κωδικός: 9911413
Στέκα Bride to be Μεταλλική σε Ροζ Χρυσό  ..
4,40€
Στέκες με αυτάκια κουνελιού "The Bride" και "Bride Babes". Στέκες με αυτάκια κουνελιού "The Bride" και "Bride Babes".
Νέο
Κωδικός: OP23
Στέκες με αυτάκια κουνελιού "The Bride" και "Bride Babes".Διοργανώστε το πιο διασκεδαστικό bachelorette πάρτυ για την μέλλουσα νύφη!Συσκευασία: 6τμχ.Η συσκευασία περιλαμβάνει: 6 πλαστικές λευκές στέκες 1 x λευκά χάρτινα αυτάκια κουνελιού "The Bride" με χρυσά γράμματα για την μέλλουσα νύφη&..
8,20€
Κωδικός: KNP24-019
Σετ photo booth props σε χρυσό χρώμα για το πάρτυ σας.Η συσκευασία περιλαμβάνει 8 ξύλινα στικ & 8 χαρτονάκια σε διάφορα σχέδια.Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις από την ημέρα του πάρτυ σας με τα πιο ιδιαίτερα photo booth pros για φωτογραφίες!Προϊόν DIY..
3,00€
Κωδικός: KNP30
Σετ photo booth props σε λευκό και χρυσό χρώμα για το γαμήλιο πάρτυ! Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις από την ημέρα του γάμου σας με τα photo booth props και διασκεδάστε με τους καλεσμένους σας!Η συσκευασία περιλαμβάνει 10 ξύλινα στικ σε διάφορα σχέδια...
4,70€
Κωδικός: PBF2
Πλαίσιο φωτογραφίας Polaroid "Best Wedding" με χρυσά γράμματα και Σετ photo booth props σε χρυσό χρώμα για το γαμήλιο πάρτυ! Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις από την ημέρα του γάμου σας με αυτό το πλαίσιο φωτογραφίας και με τα photo booth props διασκεδάστε με τους καλεσμένους σας! Το σετ..
10,50€
Κωδικός: FB103
Μπαλόνι foil μονόπετρο σε χρώματα χρυσό, ροζ & λευκό.Ιδανικό για τη διακόσμηση του πιο μοναδικού bachelorette πάρτυ ή για την πιο εντυπωσιακή πρόταση γάμου!Συσκευασία: 1τμχ.Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρε..
4,50€
Κωδικός: FB205
Μπαλόνι foil μονόπετρο σε χρώματα ροζ-χρυσό, ροζ, κόκκινο & λευκό..Ιδανικό για τη διακόσμηση του πιο μοναδικού bachelorette πάρτυ ή για την πιο εντυπωσιακή πρόταση γάμου!Συσκευασία: 1τμχ.Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποι..
4,90€
Κωδικός: OLBON12D-008
Μπαλόνι λευκό διαμέτρου 1 μέτρο που γράφει "Mr" με μαύρα γράμματα. Συνδυάστε το με το αντίστοιχο μπαλόνι "Mrs" για μία πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση στον γάμο σας! Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με αέρα είτε με ήλιον. Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σα..
4,00€
Κωδικός: OLBON11D-008
Μπαλόνι λευκό διαμέτρου 1 μέτρο που γράφει "Mrs" με μαύρα γράμματα. Συνδυάστε το με το αντίστοιχο μπαλόνι "Mr" για μία πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση στον γάμο σας! Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με αέρα είτε με ήλιον. Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σα..
4,00€
Κωδικός: SB14P-328-000-6
Σετ Μπαλόνια Bride to be  (6τμχ) για την διακόσμηση του Bachelorette ή του Bachelor πάρτυ σας !..
3,10€
Πλαίσιο Φωτογραφίας Καρδιά Ροζ foil Πλαίσιο Φωτογραφίας Καρδιά Ροζ foil
Νέο
Κωδικός: FB207P-081J
Μπαλόνι Foil Πλαίσιο καρδιάς σε ανοιχτό ροζ χρώμα!Απαραίτητο για ένα πάρτυ Bachelorette! Mέγεθος πριν το φούσκωμα περίπου. 86 x 83,5cm, μέγεθος μετά το φούσκωμα περίπου 73 x 72cm..
4,80€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 19 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου