Μενού
Καλάθι

Πρωτοχρονιά

Κωδικός: 142288
FFoil Μπαλόνι Merry Christmas Αγιος ΒασίληςΕντυπωσιακό μπαλόνι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας τις γιορτές!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε π..
2,50€
Κωδικός: 142301
Foil Μπαλόνι Merry Christmas Αγιος Βασίλης στη καμινάδαΕντυπωσιακό μπαλόνι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας τις γιορτές!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ"..
2,50€
Κωδικός: 460709
Μπαλόνι foil γλειφιτζούρι σε χρώματα κόκκινο & λευκό  για μία εντυπωσιακή διακόσμηση σε Χριστουγεννιάτικο πάρτυ!Διάσταση: 55x74εκ.Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον, εάν θέλετε να πετάει, είτε με αέρα, εάν προτιμάτε να το κρεμάσετε ή να το ακουμπήσετε κάπου στον χώρο σας!Το μπαλόνι παρ..
2,50€
Κωδικός: 901845
Foil Μπαλόνι Γλυκός Πιγκουϊνος για μία εντυπωσιακή διακόσμηση σε Χριστουγεννιάτικο πάρτυ!Διάσταση: 50x70εκ.Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον, εάν θέλετε να πετάει, είτε με αέρα, εάν προτιμάτε να το κρεμάσετε ή να το ακουμπήσετε κάπου στον χώρο σας!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλ..
2,00€
Κωδικός: 142271
Foil Μπαλόνι Ελαφάκι!Εντυπωσιακό μπαλόνι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας τα Χριστούγεννα!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ..
2,50€
Κωδικός: 142325
Foil Μπαλόνι Μικρός ΤάρανδοςΕντυπωσιακό μπαλόνι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας τις γιορτές!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλ..
2,50€
Κωδικός: 901854
Foil Μπαλόνι Χαρούμενος Άγιος Βασίλης για μία εντυπωσιακή διακόσμηση σε Χριστουγεννιάτικο πάρτυ!Διάσταση: 50x92εκ.Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον, εάν θέλετε να πετάει, είτε με αέρα, εάν προτιμάτε να το κρεμάσετε ή να το ακουμπήσετε κάπου στον χώρο σας!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θ..
3,00€
Κωδικός: 147887
Μπαλόνι τύπου Άγιος Βασίλης, φουσκώνει μόνο με αέρα και στέκεται όρθιος!Το μπαλόνι έχει ύψος 147 εκατοστά.Εντυπωσιακό μπαλόνι για να διακοσμήσετε το πάρτυ σας!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Τα φουσκωμένα μπαλόνια δεν αποστέλλονται με courier παρά μόνο με δικά μας μεταφορικά μέσα και ΜΟΝΟ εν..
6,70€
Κωδικός: 147870
Μπαλόνι τύπου airwalker  Χιονάνθρωπος, φουσκώνει μόνο με αέρα και στέκεται όρθιος!Το μπαλόνι έχει ύψος 110 εκατοστά.Εντυπωσιακό μπαλόνι για να διακοσμήσετε το πάρτυ σας!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Τα φουσκωμένα μπαλόνια δεν αποστέλλονται με courier παρά μόνο με δικά μας μεταφορικά μ..
6,50€
Κωδικός: F18SSIL
Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεστε για να γεμίσετε το συγκεκριμένο μπαλόνι.Αν θέλετε να σας φουσκώσουμε εμεί..
1,50€
Κωδικός: F18SGOL
Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεστε για να γεμίσετε το συγκεκριμένο μπαλόνι.Αν θέλετε να σας φουσκώσουμε εμεί..
1,50€
Foil Μπαλόνι Γλειφιτζούρι κόκκινο-λευκό Foil Μπαλόνι Γλειφιτζούρι κόκκινο-λευκό
Μη Διαθέσιμο
Κωδικός: FB53-007
Μπαλόνι foil γλειφιτζούρι σε χρώματα κόκκινο, λευκό & χρυσό για μία εντυπωσιακή διακόσμηση σε Χριστουγεννιάτικο πάρτυ!Διάσταση: 50x82εκ.Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον, εάν θέλετε να πετάει, είτε με αέρα, εάν προτιμάτε να το κρεμάσετε ή να το ακουμπήσετε κάπου στον χώρο σας!Το μπαλόνι πα..
3,20€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 72 (6 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου