Μενού
Καλάθι

Χριστούγεννα

Κωδικός: 460471
Τα μπαλόνια σχηματίζουν την λέξη MERRY CHRISTMAS και έχουν μήκος 340 εκατοστά εκατοστά και ύψος 40.Φουσκώνεται  με αέρα με καλαμάκι.Στην πάνω και κάτω πλευρά του διαθέτει τρύπες ώστε να μπορείτε εύκολα να το κρεμάσετε...
5,80€
Κωδικός: 901844b
Foil Μπαλόνι Γλειφιτζούρι κόκκινο-λευκό & ασημί για μία εντυπωσιακή διακόσμηση σε Χριστουγεννιάτικο πάρτυ!Διάσταση: 50x92εκ.Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον, εάν θέλετε να πετάει, είτε με αέρα, εάν προτιμάτε να το κρεμάσετε ή να το ακουμπήσετε κάπου στον χώρο σας!Το μπαλόνι παραδίδετ..
3,00€
Κωδικός: 901844VE
Foil Μπαλόνι Γλειφιτζούρι κόκκινο-πράσινο-λευκό & ασημί για μία εντυπωσιακή διακόσμηση σε Χριστουγεννιάτικο πάρτυ!Διάσταση: 50x92εκ.Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον, εάν θέλετε να πετάει, είτε με αέρα, εάν προτιμάτε να το κρεμάσετε ή να το ακουμπήσετε κάπου στον χώρο σας!Το μπαλόνι π..
3,00€
Foil Μπαλόνι Γλυκός Πιγκουϊνος
Μη Διαθέσιμο
Κωδικός: 901845
Foil Μπαλόνι Γλυκός Πιγκουϊνος για μία εντυπωσιακή διακόσμηση σε Χριστουγεννιάτικο πάρτυ!Διάσταση: 50x70εκ.Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον, εάν θέλετε να πετάει, είτε με αέρα, εάν προτιμάτε να το κρεμάσετε ή να το ακουμπήσετε κάπου στον χώρο σας!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλ..
2,00€
Κωδικός: 901854
Foil Μπαλόνι Χαρούμενος Άγιος Βασίλης για μία εντυπωσιακή διακόσμηση σε Χριστουγεννιάτικο πάρτυ!Διάσταση: 50x92εκ.Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον, εάν θέλετε να πετάει, είτε με αέρα, εάν προτιμάτε να το κρεμάσετε ή να το ακουμπήσετε κάπου στον χώρο σας!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θ..
3,00€
Κωδικός: F18SSIL
Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεστε για να γεμίσετε το συγκεκριμένο μπαλόνι.Αν θέλετε να σας φουσκώσουμε εμεί..
1,50€
Κωδικός: F18SGOL
Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεστε για να γεμίσετε το συγκεκριμένο μπαλόνι.Αν θέλετε να σας φουσκώσουμε εμεί..
1,50€
Κωδικός: FB53-007
Μπαλόνι foil γλειφιτζούρι σε χρώματα κόκκινο, λευκό & χρυσό για μία εντυπωσιακή διακόσμηση σε Χριστουγεννιάτικο πάρτυ!Διάσταση: 50x82εκ.Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον, εάν θέλετε να πετάει, είτε με αέρα, εάν προτιμάτε να το κρεμάσετε ή να το ακουμπήσετε κάπου στον χώρο σας!Το μπαλόνι πα..
3,20€
Κωδικός: FB53-081J
Μπαλόνι foil γλειφιτζούρι σε χρώματα ροζ & λευκό & για μία εντυπωσιακή διακόσμηση σε Χριστουγεννιάτικο πάρτυ!Διάσταση: 50x82εκ.Μπορείτε να το φουσκώσετε είτε με ήλιον, εάν θέλετε να πετάει, είτε με αέρα, εάν προτιμάτε να το κρεμάσετε ή να το ακουμπήσετε κάπου στον χώρο σας!Το μπαλόνι παραδίδ..
3,20€
Κωδικός: TUKST60-018
Κανονάκι με κονφετί αστέρια ασημί 60εκ.Οτι χρειάζεστε για ενα διασκεδαστικό πάρτυ!Προσοχή!Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και φυλάξτε το μακριά από τα παιδιά...
6,60€
Κωδικός: TUKST60-019
Κανονάκι με κονφετί αστέρια χρυσά 60εκ.Οτι χρειάζεστε για ενα διασκεδαστικό πάρτυ!Προσοχή!Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και φυλάξτε το μακριά από τα παιδιά...
6,60€
Κωδικός: TUKSE60-018M
Κανονάκι με κονφετί σερπατίνες μεταλιζέ ασημί 60εκ.Οτι χρειάζεστε για ενα διασκεδαστικό πάρτυ!Προσοχή!Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και φυλάξτε το μακριά από τα παιδιά...
6,35€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 53 (5 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου