Μενού
Καλάθι

Γιορτή Πατέρα

Mπαλόνι foil  "Happy Father's Day" Mπαλόνι foil  "Happy Father's Day"
Νέο
Κωδικός: 148310
Mπαλόνι foil  "Happy Father's Day".Οργανώστε το πιο όμορφο πάρτυ για τα γενέθλια του μπαμπά ή για την γιορτή του Πατέρα και στολίστε το σπίτι με μπαλόνια!Συσκευασία: 1τμχ.Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρει..
3,00€
Mπαλόνι foil  "To The Best Dad Ever" Mπαλόνι foil  "To The Best Dad Ever"
Νέο
Κωδικός: 148327
Mπαλόνι  foil που γράφει To The Best Dad Ever.Οργανώστε το πιο όμορφο πάρτυ για τα γενέθλια του μπαμπά ή για την γιορτή του Πατέρα και στολίστε το σπίτι με μπαλόνια!Συσκευασία: 1τμχ.Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φι..
2,00€
Mπαλόνι foil Αστέρι "Best Dad Ever"
Νέο
Κωδικός: 52848
Mπαλόνι foil αστέρι που γράφει Best Dad Ever σε μπλε χρώμα.Οργανώστε το πιο όμορφο πάρτυ για τα γενέθλια του μπαμπά ή για την γιορτή του Πατέρα και στολίστε το σπίτι με μπαλόνια!Συσκευασία: 1τμχ.Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλ..
2,00€
Κωδικός: FB134
Mπαλόνι foil στρογγυλό που γράφει Super Dad σε μπλε σκούρο χρώμα με χρυσές και κόκκινες λεπτομέρειες.Οργανώστε το πιο όμορφο πάρτυ για τα γενέθλια του μπαμπά ή για την γιορτή του Πατέρα και στολίστε το σπίτι με μπαλόνια!Συσκευασία: 1τμχ.Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνο..
2,20€
Κωδικός: FB132
Mπαλόνι foil που γράφει #1 Dad σε μπλε σκούρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες.Οργανώστε το πιο όμορφο πάρτυ για τα γενέθλια του μπαμπά ή για την γιορτή του Πατέρα και στολίστε το σπίτι με μπαλόνια!Συσκευασία: 1τμχ.Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, ..
5,20€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου