Μενού
Καλάθι

Χαρτοπετσέτες

Κωδικός: SEHBDMU
Χαρτοπετσέτες Happy Birthday πολύχρωμο 20 τεμ. 16,5 x 16,5 εκ.Αυτές οι χαρτοπετσέτες είναι τέλειες για να διακοσμήσουν κάθε είδους γενέθλια!Οι χαρτοπετσέτες είναι κατασκευασμένες στην ΕΕ και είναι κατασκευασμένες από χαρτί FSC και  φυτικά χρώματα...
4,80€
Χαρτοπετσέτες Αχιβάδα ροζ - 20 τμχ
Νέο
Κωδικός: SPK3
Ροζ χαρτοπετσέτες 3φύλλων  σε σχήμα αχιβάδας με ιριδίζουσες λεπτομέρειες.Αυτές οι χαρτοπετσέτες θα ολοκληρώσουν τον στολισμό του τραπεζιού σας και  θα ταξιδέψουν αμέσως τα παιδιά στον μαγικό θαλάσσιο κόσμο!..
4,85€
Κωδικός: SESIRENE
Χαρτοπετσέτες Γοργόνες - Mermaid  20 τεμ. 20 τεμ.16,5 x 16,5 εκ.Σχεδιάζετε ένα πάρτι γενεθλίων με θέμα την γοργόνα;Αυτές οι χαρτοπετσέτες θα ολοκληρώσουν τον στολισμό του τραπεζιού σας και  θα ταξιδέψουν αμέσως τα παιδιά στον μαγικό θαλάσσιο κόσμο!Οι χαρτοπετσέτες είναι κατασκευασμένες στη..
4,80€
Χαρτοπετσέτες Δεινόσαυροι - Dinosaurs  10 τεμ.
Νέο
Κωδικός: 511842
Χαρτοπετσέτες Δεινόσαυροι - Dinosaurs  10 τεμ. 16,5 x 16,5 εκ.Ολοκληρώστε το θέμα σας με αυτές τις χαρτοπετσέτες δεινοσαύρων, ιδανικές για τα γενέθλια των παιδιών σας!..
3,50€
Κωδικός: SEDINO
Χαρτοπετσέτες Δεινόσαυροι - Dinosaurs  20 τεμ. 16,5 x 16,5 εκ.Ολοκληρώστε το θέμα σας με αυτές τις χαρτοπετσέτες δεινοσαύρων, ιδανικές για τα γενέθλια των παιδιών σας!Οι χαρτοπετσέτες είναι κατασκευασμένες στην ΕΕ και είναι κατασκευασμένες από χαρτί FSC και  φυτικά χρώματα...
4,80€
Κωδικός: SECOSMO
Χαρτοπετσέτες Διάστημα  20 τεμ. 16,5 x 16,5 εκ.Τι θα λέγατε για μια βόλτα στο διάστημα? Αφήστε τον αστροναύτη μας να σας ταξιδέψει στο φεγγάρι! Οι χαρτοπετσέτες είναι κατασκευασμένες στην ΕΕ και είναι κατασκευασμένες από χαρτί FSC και  φυτικά χρώματα...
4,80€
Κωδικός: SEMINIFELI
Χαρτοπετσέτες Ζώα Ζούγκλας   20 τεμ.  12.5x12.5 εκ.Χαρτοπετσέτες σαφάρι για το πάρτι σας!Αυτές οι χαρτοπετσέτες θα είναι ιδανικές για να γιορτάσετε τις πιο όμορφες εκδηλώσεις σας δημιουργώντας σας ένα όμορφο τραπέζι και μπουφέ.Οι χαρτοπετσέτες είναι κατασκευασμένες στην ΕΕ  από χ..
4,00€
Κωδικός: SEMINISA
Χαρτοπετσέτες Ζώα Ζούγκλας - Σαφάρι  20 τεμ.  12.5x12.5 εκ.Χαρτοπετσέτες σαφάρι για το πάρτι σας!Αυτές οι χαρτοπετσέτες θα είναι ιδανικές για να γιορτάσετε τις πιο όμορφες εκδηλώσεις σας δημιουργώντας σας ένα όμορφο τραπέζι και μπουφέ.Οι χαρτοπετσέτες είναι κατασκευασμένες στην ΕΕ  απ..
4,00€
Κωδικός: SEMIANFO
Χαρτοπετσέτες Ζώα του Δάσους   20 τεμ. 12.5x12.5 εκ.Το πιο γλυκό αρκουδάκι είναι εδώ και περιμένει να γλεντήσει με τους φίλους του στο δάσος! Αυτές οι 20 χαρτοπετσέτες αρκούδας σχεδιάστηκαν από την My Little Day στο Παρίσι και κατασκευάστηκαν στην ΕΕ...
4,00€
Κωδικός: SEMIANFE
Χαρτοπετσέτες Ζώα Φάρμας  20 τεμ.  12.5x12.5 εκ.Όταν ο Old Mc Donald ξεκίνησε τη φάρμα του, σκέφτηκε αυτά τα δύο γλυκά ζωάκια! Η αγελάδα και το πρόβατο θα είναι οι καλύτεροι φίλοι για πάντα! Τοποθετήστε τις στο τραπέζι με τα  πιάτα και τα ποτήρια ζώα φάρμας και θα έχετε μια τέλεια συν..
4,00€
Κωδικός: SECHEV
Χαρτοπετσέτες Ιππότες  20 τεμ.  16,5 x 16,5 εκ.Ο Βασιλειάς Αρθούρος και ο John Snow βρήκαν επιτέλους το θέμα του πάρτι τους!Το My Little Day σχεδίασε αυτά τα μοντέρνα πιάτα για να εμπνεύσει τους νέους ιππότες να πολεμήσουν τους άσχημους δράκους.Ολοκληρώστε το θέμα σας με αυτές τις χαρτοπετ..
4,80€
Κωδικός: SEMINILICO
Χαρτοπετσέτες Μονόκερος-Unicorn  20 τεμ.  12.5x12.5 εκ.Αυτός ο χαριτωμένος μικρός μονόκερος είναι πρόθυμος να μπει σε έναν μαγικό κόσμο! Στο μπροστινό μέρος έχετε το όμορφο πρόσωπο, στο πίσω μέρος είναι η πολύχρωμη ουρά. Τα παιδιά θα το λατρέψουν!Οι χαρτοπετσέτες είναι κατασκευασμένες στην..
4,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 41 (4 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου