Μενού
Καλάθι

Tatoos - Koνκάρδες - Σαπουνόφουσκες

Κωδικός: TATVOI
Βρουμ! Αυτά τα εξαιρετικά μοντέρνα vintage αυτοκίνητα είναι τόσο όμορφα για το πάρτυ του παιδιού σας!Σε κάθε φύλλο θα βρείτε 8 αυτοκίνητα να κόψετε.Αυτά τα τατουάζ είναι τέλεια για ένα μαγικό πάρτι γενεθλίων με θέμα τα αυτοκίνητα. Μπορείτε να τα δώσετε ως δωράκια στο πάρτυ γενεθλίων!..
4,50€
Κωδικός: TATCOSMO
Τι θα λέγατε για μια βόλτα στο διάστημα? Αφήστε τον αστροναύτη μας να σας ταξιδέψει στο φεγγάρι! Σε κάθε φύλλο θα βρείτε 8 σχέδια για να κόψετε. Αυτά τα τατουάζ είναι τέλεια για ένα μαγικό πάρτι γενεθλίων με θέμα το διάστημα. Μπορείτε να τα δώσετε ως δωράκια στο πάρτυ γενεθλίων!..
4,50€
Κωδικός: TATLIC
Ποιος δεν έχει ονειρευτεί μονόκερους?Τατουάζ μονόκερου σχεδιασμένα από το My Little Day στο Παρίσι. Σε κάθε φύλλο θα βρείτε 8 μονόκερους να κόψετε. Αυτά τα τατουάζ είναι τέλεια για ένα μαγικό πάρτι γενεθλίων με θέμα τα ζώα. Μπορείτε να τα δώσετε ως δωράκια στο πάρτυ γενεθλίων!..
4,50€
Κωδικός: TATPAN
Τι μπορεί να είναι πιο χαριτωμένο από ένα panda; 8 panda! Το φύλλο έχει 8 τατουάζ panda που μπορούν να κοπούν και να μοιραστούν στους μικρούς σας καλεσμένους.Αυτά τα τατουάζ είναι τέλεια για ένα μαγικό πάρτι γενεθλίων με θέμα τα Panda. Κατασκευάζονται στην Ευρώπη. Εκτυπώνονται με φυτικά μελάνια &..
4,50€
Κωδικός: TATPI
Είστε έτοιμοι για μια μικρή περιπέτεια στην Καραϊβική; Αυτός ο πειρατής σίγουρα αναζητά τον κρυμμένο θησαυρό!Σε κάθε φύλλο θα βρείτε 8 σχέδια για να κόψετε. Αυτά τα τατουάζ είναι τέλεια για ένα πειρατικό πάρτι γενεθλίων.Μπορείτε να τα δώσετε ως δωράκια στο πάρτυ !..
4,50€
Κωδικός: TATFOO
Υπέροχα τατουάζ για τους μικρούς ποδοσφαιριστές του πάρτυ σας !Σε κάθε φύλλο θα βρείτε 8 σχέδια για  να κόψετε.Αυτά τα τατουάζ είναι τέλεια για ένα μαγικό πάρτι γενεθλίων με θέμα το ποδόσφαιρο. Μπορείτε να τα δώσετε και ως δωράκια στο πάρτυ γενεθλίων!..
4,50€
Κωδικός: TATPRI
Ήρθε η ώρα να βγουν τα μαγικά ραβδιά!!Η συσκευασία περιέχει ένα φύλλο με 8 σχέδια για  να κόψετε.Αυτά τα τατουάζ είναι τέλεια για ένα μαγικό πάρτι γενεθλίων με θέμα τις μικρές πριγκίπισσες. Μπορείτε να τα δώσετε και ως δωράκια στο πάρτυ γενεθλίων!Κατασκευάζονται στην Ευρώπη. Εκτυπώνονται με φυτ..
4,50€
Κωδικός: TATSH
Ποιος δεν ονειρεύτηκε ποτέ να έχει τις ίδιες υπερδυνάμεις με τους αγαπημένους μας σούπερ ήρωες;Τατουάζ σούπερ ήρωες σχεδιασμένα από το My Little Day στο Παρίσι. Σε κάθε φύλλο θα βρείτε 8 διαφορετικά σχέδια!Αυτά τα τατουάζ είναι τέλεια για ένα μαγικό πάρτι γενεθλίων! Μπορείτε να τα δώσετε και ως δωρά..
4,50€
Γοργόνες Κονκάρδες (3τεμ)
Μη Διαθέσιμο
Κωδικός: BADSI
Μίνι κονκάρδες με θέμα το Διάστημα, σε τρία διαφορετικά σχέδια.Ας γνωρίσουμε τις γοργόνες στον μαγικό θαλάσσιο κόσμο τους! Η συσκευασία περιέχει 3 διαφορετικά σχέδια, οι κονκάρδες έχουν διάμετρο 3 εκατοστά και κατασκευάζονται στη Γαλλία.Θα είναι ιδανικά για να γεμίσουν μια  τσάντα δώρου ή μια π..
3,75€
Κωδικός: TATMIANFO
Όταν το πιο χαριτωμένο ρακούν συναντά την πιο κουλ αλεπού, καλούν την πιο αστεία κουκουβάγια και την πιο γλυκιά αρκούδα για ένα πάρτι στο δάσος!Τα τατουάζ είναι ιδανικά για ένα πάρτι στο δάσος. Η συσκευασία περιέχει 8 μίνι τατουάζ με ζώα του Δάσους που μπορούν να κοπούν και να μοιραστούν στους μ..
4,50€
Κωδικός: BADANFE
Όταν ο Old Mc Donald ξεκίνησε τη φάρμα του, σκέφτηκε αυτά τα τέσσερα γλυκά ζωάκια! Η αγελάδα, το πρόβατο, η κότα και το γουρούνι θα είναι οι καλύτεροι φίλοι για πάντα! Αυτό το πλήθος από 3 μίνι κονκάρδες για ζώα φάρμας σχεδιάστηκε με αγάπη από το My Little Day στο Παρίσι και κατασκευάστηκε στη Γαλλί..
3,75€
Κωδικός: TATMIANFE
Όταν ο Old Mc Donald ξεκίνησε τη φάρμα του, σκέφτηκε αυτά τα τέσσερα γλυκά ζωάκια! Η αγελάδα, το πρόβατο, η κότα και το γουρούνι θα είναι οι καλύτεροι φίλοι για πάντα!Τα τατουάζ είναι ιδανικά για ένα πάρτι στη φάρμα. Η συσκευασία περιέχει 8 μίνι τατουάζ με ζώα φάρμας που μπορούν να κοπούν και να μοι..
4,50€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου