Μενού
Καλάθι

Γατούλα


Κωδικός: 901653A
24" foil Γατούλα Μπλέ για να διακοσμήσετε το πάρτυ σας! Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεστε για να γε..
2,50€
Κωδικός: 901653F
Μπαλόνι 24" foil Γατούλα Ροζ για να διακοσμήσετε το πάρτυ σας! Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεστε για..
2,50€
Κωδικός: G72096-P
Μπαλόνι foil γατούλα πριγκίπισσα για να διακοσμήσετε το πάρτυ σας!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεσ..
5,70€
Κωδικός: G72071-P
Μπαλόνι foil ροζ γατούλα πριγκίπισσα για να διακοσμήσετε το πάρτυ σας!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεστ..
5,70€
Κωδικός: FB47
Μπαλόνι foil γατούλα για να διακοσμήσετε το πάρτυ σας!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεστε για να γεμίσετ..
2,80€
Κωδικός: NESWHI
Για το μέγεθος του μπαλονιού που θα χρειαστείτε , διαλέξτε το αντίστοιχο πλαίσιο παρακάτω. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε αν το θέλετε φουσκωμένο ή όχι. Το μπαλόνι διατίθεται σε :5" - 14 εκατοστά διάμετρος φουσκωμένο ( δεν φουσκώνουν με ήλιο)10" - 25 εκατοστά διάμετρος φουσκωμένο12" - 31 εκα..
0,15€
Κωδικός: PF-SPKT
Χαρτοπετσέτες με σχέδιο την πιο όμορφη γατούλα! Μπορείτε να τις συνδυάσετε με τα χάρτινα πιάτα, τα ποτήρια, την γιρλάντα, τις χαρτοπετσέτες,τα κεράκια της ίδιας σειράς για ένα ολοκληρωμένο και όμορφο στήσιμο στο θεματικό σας πάρτυ...
2,40€
Κωδικός: GL11
Χάρτινη γιρλάντα με ροζ & λευκές γατούλες για τη διακόσμηση του πάρτυ.Μπορείτε να τη συνδυάσετε με τα χάρτινα πιάτα, τα ποτήρια, τις χαρτοπετσέτες και τα χάρτινα διακοσμητικά της ίδιας σειράς για ένα ολοκληρωμένο & όμορφο στήστιμο στο θεματικό σας πάρτυ!..
4,00€
Γιρλάντα Γατούλα - Cat 2 μέτρα
Μη Διαθέσιμο
Κωδικός: PF-GFKO
Γιρλάντα Γατούλα - Cat. Χαρούμενο θεματικό για το  πάρτυ του παιδιού σας!Μήκος 2 μέτρα..
2,00€
Κωδικός: PF-KPKO
Χάρτινα Ποτήρια Γατούλα 270ml 6 τεμ.Χαρούμενο θεματικό για το  πάρτυ του παιδιού σας!..
1,90€
Κωδικός: KPP50-081
Ποτήρια Χάρτινα  Ροζ με χρυσά dots 260ml 6 τεμ...
1,80€
Κωδικός: TPP42
Χάρτινα πιάτα ροζ γατούλα με χρυσές λεπτομέρειες.Η πιο γλυκιά πρόταση για το πάρτυ της μικρής σας!..
3,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου