Μενού
Καλάθι

Σούπερ Ήρωες

Κωδικός: BATATSH2
Μπαλόνια latex Σούπερ Ήρωες (5τμχ)Ποιός δεν ονειρεύτηκε ποτέ να έχει τις ίδιες υπερδυνάμεις με τους αγαπημένους του Σούπερ Ήρωες?Ας διακοσμήσουμε το πάρτυ μας με πολλούς σούπερ ήρωες!!Τα μπαλόνια μας είναι υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα στην Ευρώπη..
5,20€
Κωδικός: ASSH2
Πιάτα χάρτινα  Σούπερ Ήρωες 22εκ. 8 τεμ. Ποιος δεν ονειρεύτηκε ποτέ να έχει τις ίδιες υπερδυνάμεις με τους αγαπημένους μας σούπερ ήρωες; Ας βάλουμε πολλούς σούπερ ήρωες σε αυτό το πάρτι! 8 χάρτινα πιάτα σχεδιασμένα με αγάπη από την My Little Day, το μοτίβο super heroes τους θα είναι τέλειο για..
4,80€
Κωδικός: 77515
Πιάτα χάρτινα Batman 22εκ.8τεμ.Xάρτινα πιάτα με θέμα τον λατρεμένο ήρωα Batman.Διοργανώστε ένα φανταστικό πάρτυ με τον αγαπημένο σούπερ ήρωα του μικρού σας!Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα ποτήρια, τις χαρτοπετσέτες, αλλά και τα καπελάκια της σειράς, για ένα ολοκληρωμένο & πολύ εντυπωσιακό στήσιμ..
4,95€
Κωδικός: GOSH2
Ποτήρια χάρτινα Σούπερ Ήρωες   8τμχ  205 ml. Ποιος δεν ονειρεύτηκε ποτέ να έχει τις ίδιες υπερδυνάμεις με τους αγαπημένους μας σούπερ ήρωες; Ας βάλουμε πολλούς σούπερ ήρωες σε αυτό το πάρτι! Αυτά τα 8 χάρτινα ποτήρια super heroes σχεδιάστηκαν από την My Little Day και κατασκευάστ..
4,80€
Κωδικός: TATSH
Ποιος δεν ονειρεύτηκε ποτέ να έχει τις ίδιες υπερδυνάμεις με τους αγαπημένους μας σούπερ ήρωες;Τατουάζ σούπερ ήρωες σχεδιασμένα από το My Little Day στο Παρίσι. Σε κάθε φύλλο θα βρείτε 8 διαφορετικά σχέδια!Αυτά τα τατουάζ είναι τέλεια για ένα μαγικό πάρτι γενεθλίων! Μπορείτε να τα δώσετε και ως δωρά..
4,50€
Κωδικός: SESH2
Χαρτοπετσέτες Σούπερ Ήρωες  20 τεμ. 16,5 x 16,5εκ.Ποιος δεν ονειρεύτηκε ποτέ να έχει τις ίδιες υπερδυνάμεις με τους αγαπημένους μας σούπερ ήρωες; Ας βάλουμε πολλόυς Σούπερ Ήρωες στο πάρτυ μας με αυτές τις σούπερ χαρτοπετσέτες.Οι χαρτοπετσέτες είναι κατασκευασμένες στην ΕΕ και είναι κατασκευασμέ..
4,80€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου