Μενού
Καλάθι

Νεράϊδες

Κωδικός: BATATFEE
Μπαλόνια latex Νεράϊδες (5τμχ)Πολύχρωμες νεράϊδες ρίχνουν μαγική χρυσόσκονη στο πάρτυ σας!Τα μπαλόνια μας είναι υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα στην Ευρώπη..
4,80€
Κωδικός: ASFEE
Πιάτα χάρτινα Νεράϊδες 22εκ. 8 τεμ.Πολύχρωμες Νεράϊδες έρχονται να ρίξουν μαγική χρυσόσκονη στο πάρτυ σας και να το απογειώσουν!Κατασκευασμένα στην Ευρώπη απο 100% χαρτί FSC, τυπωμένα με φυτικά χρώματα. ..
4,80€
Κωδικός: GOFEE
Ποτήρια χάρτινα Νεράϊδες   8τμχ 205mlΠολύχρωμες νεράϊδες έρχονται να ρίξουν μαγική χρυσόσκονη στο πάρτυ σας!Τα ποτήρια κατασκευάζονται στην Ευρώπη απο χαρτί πιστοποιημένο απο τον Οργανισμό Forest Stewardship Council®..
4,80€
Κωδικός: SEFEE
Χαρτοπετσέτες Νεράϊδες  20 τεμ. 16,5 x 16,5 εκ.Πολύχρωμες Νεράϊδες έρχονται να ρίξουν μαγική χρυσόσκονη στο πάρτυ σας και να το απογειώσουν!Οι χαρτοπετσέτες είναι κατασκευασμένες στην ΕΕ και είναι κατασκευασμένες από χαρτί FSC και  φυτικά χρώματα...
4,80€
Κωδικός: TATFEE
Πολύχρωμες νεράϊδες ρίχνουν μαγική χρυσόσκονη στο πάρτυ σας!Σε κάθε φύλλο θα βρείτε 8 νεράϊδες να κόψετε. Αυτά τα τατουάζ είναι τέλεια για ένα μαγικό πάρτι γενεθλίων! Μπορείτε να τα δώσετε ως δωράκια στο πάρτυ γενεθλίων!..
4,50€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου