Μενού
Καλάθι

Μπαλόνια Foil Σχέδια

Κωδικός: 901653F
Μπαλόνι 24" foil Γατούλα Ροζ για να διακοσμήσετε το πάρτυ σας! Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεστε για..
2,50€
Κωδικός: 901842
Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεστε για να γεμίσετε το συγκεκριμένο μπαλόνι. Αν θέλετε να σας φουσκώσουμε..
2,50€
Foil μπάλα ποδοσφαίρου 18"
Νέο
Κωδικός: 17541
Foil μπάλα ποδοσφαίρου 18" για να διακοσμήσετε το πάρτυ σας! Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεστε για ν..
2,50€
Κωδικός: 4010
Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεστε για να γεμίσετε το συγκεκριμένο μπαλόνι. Αν θέλετε να σας φουσκώσουμε..
2,50€
Foil Πειρατικό Καράβι
Νέο
Κωδικός: 17540
Foil Πειρατικό Καράβι 85εκ * 106εκ για να διακοσμήσετε το πάρτυ σας! Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειάζεσ..
2,50€
Foil Ποδηλάτης
Νέο
Κωδικός: 17545
Foil Ποδηλάτης  87εκ * 85εκ για να διακοσμήσετε το πάρτυ σας! Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε πόση ποσότητα ηλίου χρειά..
2,50€
Κωδικός: FB121
Μπαλόνι foil με σχέδιο roller skate, σε χρώματα ροζ, κίτρινο & πορτοκαλί με χρυσές λεπτομέρειες. Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε..
5,25€
Κωδικός: FB91
Μπαλόνι foil με σχέδιο το Ελεφαντάκι. Ένα υπέροχο μπαλόνι για τη διακόσμηση του παιδικού σας πάρτυ!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" και δείτε..
3,90€
Κωδικός: FB111
Μπαλόνι foil με σχέδιο τη Ζέβρα. Ένα υπέροχο μπαλόνι για τη διακόσμηση του παιδικού πάρτυ  με θέμα τα ζωάκια της ζούγκλας!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέ..
6,75€
Κωδικός: FB65
Μπαλόνι foil με σχέδιο τη μαργαρίτα. Ένα υπέροχο μπαλόνι για τη διακόσμηση του πάρτυ σας ή της βάπτισης σας!Το μπαλόνι παραδίδεται ξεφούσκωτο. Αν θέλετε να φουσκώσετε μόνοι σας το μπαλόνι με ήλιο, για να διαλέξετε ποια φιάλη θα χρειαστείτε, πηγαίνετε στην επόμενη καρτέλα "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" κ..
5,00€
Κωδικός: 885618
Σετ μπαλόνια foil για την διακόσμηση του bachelorette. Η συσκευασία περιλαμβάνει 5 μπαλόνια - Μπαλόνι foil rose gold σε σχήμα καρδιάς: 1 x 18"- Μπαλόνι foil λευκόσε σχήμα καρδιάς: 1 x 18" - Μπαλόνια foil μαύρο σε στρογγυλό με τύπωμα ''Bachelorette Party'': 2 x 18''-Μπαλόνι foil σε σχήμα..
6,90€
Σετ μπαλόνια  για Bachelorette She said yes/Future Mrs/Μονόπετρο - 5τμχ.
Μη Διαθέσιμο
Κωδικός: 460210
Σετ μπαλόνια foil για την διακόσμηση του bachelorette. Η συσκευασία περιλαμβάνει 5 μπαλόνια - Μπαλόνια foil rose gold σε σχήμα καρδιάς: 2 x 18" - Μπαλόνι foil rose ματ σε στρογγυλό με τύπωμα ''Future Mrs'': 1 x 18''-Μπαλόνι foil rose ματ στρογγυλό με τύπωμα ''She said YES'': 1 x 18''..
9,90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 68 (6 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου